Het grootste sportevenement voor families!

Op 10 juni 2017 vindt de Spierathlon voor de derde keer plaats bij de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. De Spierathlon is een 1/8 triathlon die een volwassene en kind samen afleggen. Doel is niet om als eerste de finish te halen, maar om sámen te strijden!
 
In teamverband zwemmen, fietsen en hardlopen volwassenen met kinderen om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. Het leuke is dat deze dag kinderen met een spierziekte zelf ook mee kunnen doen, omdat we speciale hulpmiddelen hebben om hen het parcours af te laten leggen. Kortom, iedereen kan meedoen!
 
Inschrijf- en sponsorbedrag
Ieder team streeft ernaar om zo veel mogelijk fondsen te werven voor uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Het deelnamegeld bedraagt €100,- per team.
 
Zet je samen in: schrijf je in!
Staan jullie op zaterdag 10 juni aan de start van de Spierathlon bij de Ouderkerkplas in Ouderkerk aan de Amstel? Schrijf je dan snel in! Inschrijving is per 6 juni gesloten, uiteraard ben je van harte welkom om te komen kijken of aan een volgend evenement van ons deel te nemen. 
 
Persoonlijk promotiemateriaal
Wanneer je je aanmeld, krijg je de mogelijkheid om je promotiemateriaal te personaliseren, met jouw eigen gezicht er in! Zo wordt fondsenwerven voor de Spierathlon nog veel leuker!
 
 
 

Hieronder een aantal leuke facts uit 2016: