Fondsenwerving

Per team geldt voor deelname aan de Spierathlon zo veel mogelijk fondsen te werven die via de sponsorpagina wordt opgehaald. Alle gelden komen ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Deelnemende teams krijgen tot en met 10 juni 2017 de gelegenheid om het donatiegeld bijeen te brengen. Tijdens de Spierathlon zal het voorlopige donatiebedrag bekend gemaakt worden. Het is nog mogelijk om tijdens of na de Spierathlon te doneren. Eind juni 2017 zal het definitieve donatiebedrag gecommuniceerd worden.

Om jullie een handje te helpen, staan hiernaast handige voorbeelden van een donatieformulier, persbericht, wervingsbericht- en bedankbericht en e-mailhandtekening.

Ook hebben wij een hele handige fondsenwervingstoolkit opgesteld. Hierin zitten tips & tricks en inspirerende acties voor kinderen en volwassenen. Ook zitten er in de toolkit leuke voorbeelden van succesvolle sponsorpagina’s. Een erg handig hulpmiddel voor een succesvolle actie!

Zet jezelf in de animatie

Middels deze animatie kun je ook fondsen werven. Zet jezelf met Frank de Boer op een tandem? Of heb jij altijd al eens willen zwemmen met Pieter van den Hoogenband? Dat kan! Plak je eigen hoofd (of die van je zoon/dochter) in de animatie naast Frank, Ronald, Pieter of een van onze andere ambassadeurs. En dit filmpje kun je dan verspreiden via email of via je social kanalen. Ga snel naar www.actie.spierathlon.nl.Opbrengst
Dit jaar draagt de opbrengst van de Spierathlon bij aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ in Utrecht, zodat er in de toekomst nog meer kinderen met een mogelijke spierziekte gebruik kunnen maken van gecentraliseerd onderzoek en diagnosestelling. Met de extra kennis en data die hieruit voortvloeit kan er vervolgens nog meer onderzoek worden gedaan om spierziekte uiteindelijk de wereld uit te helpen.

Het donatiegeld komt volledig ten goede aan het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ in Utrecht.

 

 


Downloads:

Fondsenwervingstoolkit Tips & tricks voor fondsenwerving! Voorbeelden van inspirerende acties en leuke voorbeelden van succesvolle sponsorpagina’s. Een erg handig hulpmiddel! Download
Donatieformulier Download het formulier, print deze uit en deel de briefjes uit aan vrienden en familie! Download
Wervings- en bedankbericht (word) Download
Wervingsbericht en bedankbericht (pdf) Download
E-mailhandtekening Download
Voorbeeld persbericht Voorbeeld van een persbericht die je kunt versturen. Download