Veelgestelde vragen Spierathlon  

1. Wat maakt de Spierathlon uniek?
Bij de Spierathlon strijden we niet tegen elkaar, maar met elkaar! Jong en oud, ziek en gezond doen samen mee. De Spierathlon is het grootste sportevenement voor families. Samen zetten we zoveel mogelijk spieren in voor kinderen met een spierziekte!

2. Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?
Ieder team ontvangt een tijdsregistratiechip. De tijden worden na afloop van het evenement op deze website gepubliceerd. Bij de Spierathlon gaat het niet om de snelste tijd neerzetten. Alle deelnemers zijn winnaars!

3. Hoeveel teams mogen er meedoen?
We hebben deze editie plaats voor 250 teams.

4. Waar kan ik parkeren rondom de Ouderkerkerplas?
Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats aan de Ouderkerkerplas. Voor navigatie (TomTom, Google Maps) is het adres:
 Middenweg 3, Ouderkerk Aan De Amstel, Ouder-Amstel, NL Bij navigatie op een iPhone (Apple Maps) geeft de postcode 1191LG de juiste locatie aan. Mocht de parkeerplaats vol zijn, word je ter plaatse doorgeleid naar een andere parkeerplaats. Kom op tijd zodat je op je gemak kan registreren en de weg kan vinden.

5. Hoe organiseren jullie de mogelijkheden tot omkleden en douchen?
Omkleden kan in de omkleedtenten (dames en heren gescheiden) en in een paar kleedkamers. Er is beperkte gelegenheid tot douchen, we raden aan om thuis te douchen.

6. Hoe wordt mijn veiligheid gegarandeerd?
Tijdens het fietsen en hardlopen begeven we ons voor 90% op het openbare fietspad. De overige 10% is gedeeltelijk op de openbare weg, de route is niet altijd afgezet van ander verkeer. Je dient je dan ook te gedragen als een normale weggebruiker (bijvoorbeeld: rechts gaat voor). Gevaarlijke kruispunten worden bewaakt door verkeersregelaars. Tijdens het zwemmen dragen de kinderen in de bootjes een zwemvest en is de reddingsbrigade aanwezig.

7. Ik heb nog geen bevestiging van inschrijving ontvangen
Alle deelnemers krijgen direct na hun inschrijving een bevestiging per email, dus zorg ervoor dat je een juist emailadres invult. Heb je de bevestiging niet ontvangen? Neem contact op met de organisatie via info@spierathlon.nl

8. Wanneer kan ik teams inschrijven?
De inschrijving is open tot 6 juni.

9. Wanneer moet ik de namen van de deelnemers in mijn team doorgeven?
Bij de inschrijving moet je gelijk de naam van je teamgenoten doorgeven. Tot 1 juni is het mogelijk om via info@spierathlon.nl wijzigingen aan te brengen op uw inschrijving. 

10. Wanneer ontvang ik mijn startbewijs?
Je startbewijs kan je ophalen bij de registratietent op 10 juni 2017 bij de Ouderkerkerplas. Je krijgt niets thuis gestuurd. Exacte informatie hierover volgt via de deelnemersinformatie die je twee weken voorafgaand aan de Spierathlon gemaild krijgt.